Adatvédelem

Tervezéstől a kivitelezésig

Cégünk a tervezéstől a kivitelezésig professzionális segítséget tud nyújtani. Vegye fel velünk a kapcsolatot és tudjon meg többet.

Rövid kivitelezési határidő

Amennyiben elege van abból, hogy projektjei nem készülnek el határidőre vegye fel velünk a kapcsolatot és mi határidőre elvégezzük a ránk bízott munkát.

Nagykőrös hősök tereMinden zsúfolt nagyvárosban örök probléma a megfelelő mennyiségű zöldterület kialakítása.

A természetes környezet közelsége, elérhetősége nem csak esztétikai szempontból fontos, a parkok, fák, füvesített terek és a virágos utcafrontok jótékony hatással vannak lelkiállapotunkra, a város levegőjére, és szociális életünkre is.

Urbanizált világunkban a probléma világméretű, ezért sok helyen minden kreativitást bevetve próbálják a betondzsungelek egyhangú szürke monolitjait feldobni valamilyen élő zölddel, parkkal, kis szigetnyi organikus élettérrel. A sűrűn beépített belvárosok, vagy épp a pusztulóban lévő külső részek nagy kihívást jelentenek ebben, de találékonysággal, jó ötletekkel olyan területeken is ki lehet alakítani megfelelő természet közeli közösségi tereket, amelyekről senki nem gondolta volna, hogy alkalmasak ilyen célra.

Műfüves pálya karbantartás

A parképítés a kertészetünk legnagyobb és leglátványosabb eredményeket felmutató ága. Parképítő ágazatunk szakemberei a tervezéstől a kivitelezésig minden feladatot megoldanak, mindezt garanciával.

A parképítés és parktervezés egy rendkívül összetett feladat. Összetettségét a különböző szaktudások összeszervezése és ezek szinergikus együttműködése teszi bonyolulttá. Miért mondjuk mindezt? Mert az Everling Kft minőség-centrikus üzletpolitikája minden szakterülettől a legjobb teljesítményt várja el!

De mik ezek a szakterületek?

A kertészet, és azokból származó minőségi növényalapanyagok. Csak jó minőségű növényalapanyagból lehet hosszan tartó, jó minőséget elérni a kertészetben, ezt a hátunk levő több száz elvégzett projekt kapcsán meg tudjuk erősíteni. Azért, hogy ezt az alapot biztosítani tudjuk, létrehoztuk külön álló kertészeti üzletágunkat, így már a parktervezés és parképítés korai szakaszában is a megbízható alapanyag minőséget tudjuk biztosítani. Emellett az általunk nem termesztett speciális növényeket, fákat a legnagyobb odafigyeléssel válogatjuk össze.

Kertészek, kertészmérnök szakemberek: ahogyan a kertészeink értenek a növénytermesztéshez, tudják, hogy melyik növény milyen tulajdonságokkal rendelkezik, milyen fekvés az optimális számukra, úgy okleveles kertészmérnök szakembereink a parképítés minden területén megbízható, és értékes tapasztalattal rendelkeznek. Partner tervező irodánkkal közösen csak olyan tervet teszünk le asztalára, amiben mi is hiszünk, sőt rajongunk!

A parképítés építőipari szakmunka fortélyai: A kerítésépítéshez ismerni kell a kőműves mesterséget, az asztalos- és lakatos szakma fogásait. Ismerni kell a kerti építmények minden csínját-bínját, mely leggyakrabban kőműves szakismeretet igényel. Ismerni kell az öntözőrendszerek építését, mely külön szakipar. A kertspecifikus automata öntözőrendszereink telepítését 3 külön erre kiképzett szakemberünk látja el!

A parképítés és parktervezést érintő teljes projektmenedzsment: a projektcsapatban minden terület projektvezetője rész vesz és több éves szaktudásukkal támogatják a projekt véghezvitelét, különösen ügyelve a határidők betartására!

A parképítés minden esetben elfogadott terv és költségvetés alapján történik, ami magába foglalhatja:
- a durva tereprendezést,
- térburkolatok kialakítását,
- öntözőrendszerek telepítését,
- támfalak építését,
- szökűkutak, vízjátékok építését,
- kerítések, térelválasztók építését,
- termőföld szállítását és terítését.

Magas minőség

Elismert munkák

Környezettudatosság

  • 1165 Budapest, Jókai Mór utca 6