Adatvédelem

Korszerű termesztés

Kertészetünkben törekszünk arra, hogy növényeink a legkorszerűbb termesztő létesítményekben nevelkedjenek.

Határidőre történő szállítás

Korszerű termesztő létesítményeinknek köszönhetően pontosan meg tudjuk Önnek mondani, hogy bizonyos növények mikor érhetőek el.

Everling kertészet


Friss virágok egész évben a korszerű termesztő üzemből!

Isaszeg - Szentgyörgypusztán az Everling cégcsoport tagjaként az Everling Viráglabor Kft. közel 5000 négyzetméteren termel egy- és kétnyári, balkon, fűszer és évelő növényeket. A duplafalú fóliasátraink padlófűtéssel, automata öntözőrendszerrel és automata szellőzőablakokkal vannak ellátva. Kollégáink lelkiismeretes és gondos munkájának köszönhetően kiváló minőségű növények kerülnek ki a termesztő üzemünkből, legyen szó parképítésbeli felhasználásról vagy árudai értékesítésről.

Everling kertészet

Telephelyünk elsősorban nagykereskedelmi értékesítésre termeszti növényeit, így országszerte számos ismert kertészeti áruda és önkormányzatok részére termeszthetünk.

A szaporítóanyagok beszerzés folyamán mindig nagy hangsúlyt fektetünk az újdonságok felkutatására, így széles szín, méret és fajtaválasztékunknak köszönhetően mindenki kedvére tud válogatni. Növényeinket magról és palántáról egyaránt indítjuk, melynek megválasztása során mindig törekszünk, hogy beszállítóink első osztályú minőségű szaporítóanyaggal lássanak el minket, mely alapja egy hosszútávon egészséges és szépen fejlődő dísznövénynek.

Őszi választékunk:

• Kisvirágú árvácska
• Nagyvirágú árvácska
• Nefelejcs
• Krizantém
• Levendula


  • 1165 Budapest, Jókai Mór utca 6