Adatvédelem

Játszóeszközök közvetlenök a gyártótól

Az Everling Kft. a lengyel Saternus játszótéri eszközök kizárólagos Magyarországi forgalmazója. Így első kézből juthat hozzá, a gyermekbarát minőségi eszközökhöz.

Rövid kivitelezési határidő

Mi a lehető leggyorsabban megvalósítjuk elképzelését. Válassza ki a milyen játékeszközöket szeretne a többit pedig bízza ránk! Biztosak vagyunk benne, hogy maradéktalanul elégedett lesz.

Cinkota játszótér

A játszóeszköz választás és a játszótér építés egy komoly döntés, hiszen a rendelkezésre álló anyagi keretnek összhangban kell lennie az elképzelésekkel, és fedeznie kell a beruházás teljes költségét:

- a tervezést
- a játszószerek beszerzését
- az esésvédő gumiburkolatok kihelyezését
- a környezetarchitektúra elemek kihelyezését
- és nem utolsó sorban a növénytelepítést.

A játszótér építése, tehát nem pusztán az eszközök kihelyezését jelenti, hanem egy összehangolt tevékenységet, ahol mindenki a tökéletesre törekszik, hiszen a gyermekek testi-lelki épsége a legfontosabb szempont.

Műfüves pálya karbantartás

Egy termék kiválasztásakor biztosnak kell lennünk abban, hogy:

- befektetésünk megalapozott döntésen alapszik úgy anyagi, mint esztétikai szempontból,
- a termékek megfelelnek minden biztonsági és jogszabályi követelménynek,
- a kialakított játszótér megteremti fejlődésben lévő gyermekeink számára a kreatív kikapcsolódás lehetőségét és a használata örömet szerez számukra

A játszótér és parképítésben több éves tapasztalattal rendelkező Everling Kft. Európa több országában fellelhető, lengyel Saternus cég termékeinek kizárólagos hazai forgalmazója.
A Saternus, Lengyelország vezető játszóeszköz gyártó és forgalmazó cége. Több, mint 15 éves tapasztalattal bír játszótér és játszóeszköz tervezés és játszótér építés területén.

A Saternus mindent megad, amire szüksége van. És még többet is...

Játszóeszközeink kreatívan megtervezett, bizonyított értékkel bíró díjnyertes termékek. Előállításuk a legjobb minőségű anyagok felhasználásával történik, melyet gondos tervezés előz meg, mindvégig szem előtt tartva a szigorú, EN 1177 nemzetközi szabványokat. Termékeinkre 3 teljes év garanciát vállalunk évente történő felülvizsgálat esetén.
A termékcsalád a hosszú évek során kifejlesztett kiváló minőségű anyagok használatával, a legnagyobb biztonságra törekvő műszaki megoldásaival, és a minőség tekintetében kedvező ár- érték arányával méltán lehet tereink büszkesége.
A Saternus termékek választéka széles körű, minden korosztály számára kínálunk, a különböző mozgásigényeknek megfelelő játszószereket és torna eszközöket. A cég utcabútorok és kerítések forgalmazásával is foglalkozik. Ha a Saternust választja, akkor egyben olyan partnert választ, akik abban hisznek, hogy minden egyes játszótérnek egyedinek kell lenni, és a befektetéséért a legjobbat kapja. A Saternus eszközök barátságos kinézetük mellett segítenek a gyermekeknek képzelőerejük fejlesztésében, és testük megfelelő szellemi és fizikai fejlődésében. Mi megértjük, ahogy a gyerekek játszanak, fejlődnek és felnőnek.

Ha elnyertük tetszését és minket választ forduljon hozzánk bizalommal.
Biztosak vagyunk abban, hogy a végeredményre Ön is büszke lesz!

Termékkínálatunakt megtalálja a www.saternus.hu weboldalon keresztül!

Tartós

Széles színválaszték

Multifunkciós

  • 1165 Budapest, Jókai Mór utca 6